Your search results

Hotels

Hotel Spa Termes Carlemany ****

L’Hotel Spa Termes Carlemany**** és el lloc ideal per a recarregar piles i alliberar-se de l’estrès. Un establiment ple d’encant, un edifici emblemàtic del corrent arquitectònic del granit que apareix a Andorra a principis dels anys 30, en ple centre d’Escaldes i amb els serveis més moderns. Disposa de 33 habitacions totalment reformades, Wi-Fi gratis, sala fitness, restaurant a la carta, aigua termal que nodreix tots els banys de les habitacions i l’spa, on pot completar-se l’estada amb tractaments i massatges.
Un lloc inoblidable al cor d’Andorra, situat a només 3 minuts del nou Museu Thyssen d’Andorra.

Accés a la Piscina Termal Muntanya per a tots els clients allotjats a l’hotel. Reservi al millor preu, només aquí: www.hotelcarlemany.com

Accés lliure per a tots els clients allotjats als hotels. Oberta al públic en general.

Hotel i Aparthotel Cosmos ***​

L’Hotel i Aparthotel Cosmos *** és un Hotel i Aparthotel al centre d’Escaldes, situat a 300 metres del Centre Comercial Illa Carlemany, i del principal eix comercial i entreteniment de la ciutat. Per la seva cèntrica ubicació, es tracta d’una destinació ideal per a vacances en família, amics i trobades laborals. També compta amb la capacitat d’acollir grups de diverses edats com equips esportius en general, i compta amb instal·lacions gratuïtes per a rentar i posar a punt les bicicletes mes exigent, al racó BikeFriendly.

Disposa des d’habitacions individuals fins a apartaments amb cuina, equipats i reformats, i amb capacitat per fins a vuit persones, amb Wi-Fi gratis, restaurant tipus bufet i restaurant gastronòmic Bistro Odetti.

Accés a la Piscina Termal Muntanya per a tots els clients allotjats a l’hotel.

Hotel Muntanya

L’Hotel Muntanya, actualment tancat, és un establiment pioner en el turisme a Andorra. Situat a la part alta de la parròquia d’Escaldes-Engordany, el seu gran atractiu era que disposava d’aigua termal, com molts altres establiments de la zona. Això va fer que les estades dels visitants es perllonguessin durant setmanes, amb la intenció de “fer les aigües”, que consistien en estades, entre recreatives i curatives gràcies a les propietats de l’aigua termal.

Disposa d’un jardí posterior que és tot un tresor, amagat darrera d’una austera façana, vestigi del que foren els inicis del turisme no només a la parròquia sinó a Andorra. Tot l’espai està sota l’estudi d’un nou projecte de futur, que aportarà vida també a la zona alta d’Escaldes-Engordany

Piscina Termal Muntanya

La Piscina Termal Muntanya està a una temperatura regulada de 27 °C. L’aigua termal és sulfurada hipertèrmica, la qual cosa ajuda a activar la circulació sanguínia, relaxar la musculatura, oxigenar el cos i produeix una sensació absoluta de relaxació i benestar.

L’espai total disposa, a més de la piscina, una d’infantil i una àmplia zona de repòs, amb gespa natural ben solejada. Hi ha vestuaris amb dutxes i restaurant a la carta, amb aforament per a 100 persones.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Compare Listings