Your search results

CENTRE COMERCIAL
illa Carlemany

L’edifici illa Carlemany -al bell mig del principal eix comercial per a vianants del país, conformat per les avingudes Meritxell (Andorra la Vella) i Carlemany (Escaldes-Engordany)- acull 80 apartaments, 15 oficines i un centre comercial. Tot plegat, 50.000 m2 construïts.

El centre comercial disposa de més de seixanta botigues de marca, nou restaurants i cafeteries, un supermercat, un gimnàs, els únics cinemes del país i parking. Tota aquesta oferta comercial i d’oci disponible sota un mateix sostre, única a Andorra, es distribueix en quatre plantes obertes a un gran espai central, lluminós, ampli i segur. Al subsòl, disposa de tres plantes d’aparcament que juntament amb un a l’exterior, ofereix 600 places en ple centre.

Inaugurat l’any 2009, el centre comercial s’ha convertit en un referent del shopping a Andorra per la seva ubicació, el mix comercial que ofereix i la intensa activitat que hi acull més enllà de l’estrictament comercial, amb una forta implicació amb el país.

Casa Muntanya Patrimonial també opera en el sector retail i de l’oci, gestionant alguna marca implantada al mateix centre comercial, l’aparcament  i els cinemes.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Compare Listings