Your search results

Qui som?

Casa Muntanya és una empresa familiar andorrana que es dedica a la gestió del patrimoni, negocis i inversions de la família Sangrà-Cardona.

L’interès principal de la companyia és la gestió del patrimoni familiar amb una vocació de llarg termini i pensant en les futures generacions.

Els interessos principals de CASA MUNTANYA es centren en la gestió d’actius, inversió en residencial, comercial, oficines, aparcaments, agrícola i hospitality, en ubicacions prime principalment a Andorra, així com inversions en private equity.

L’estructura de la companyia està formada per uns serveis corporatius que donen suport a les tres divisions de negocis de Casa Muntanya que són: CENTRE COMERCIAL illa Carlemany, IMMOBILIÀRIA (propietats, projectes i lloguers) i HOTELS.

Història

La història de Casa Muntanya va lligada a l’evolució i creixement que ha viscut Andorra en els darrers anys, sent una empresa molt arrelada i compromesa amb el model de país.

Els orígens de la companyia es remunten, des del seu inici, a l’empenta, dedicació i compromís amb Andorra del Sr. Estanislau Sangrà Font (síndic general d’Andorra entre els anys 1978 i 1982).

L’empresa, igual que el país, ha passat de ser un centre dedicat al món rural i de muntanya, a ser el que és avui: un centre turístic, comercial i de negocis.

Valors

Els principals valors de Casa Muntanya

Arrelament al país

Compromís social i responsabilitat

Sostenibilitat i entorn

Visió a llarg termini

Innovació

Diversificació i gestió del risc

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Compare Listings